projecten

Red Herring

Van duo tot trio in 2013, en met mij erbij tot kwartet in 2016.

Ambitieus, getalenteerd en veelzijdig - Red Herring is thuis in verschillende gelegenheden (concerten, feesten) en stijlen: folk, americana en bluegrass.

Voor meer info, zie: www.redherringband.com  

www.facebook.com/RedHerringfaceb/

Sons of Navarone

Sinds januari 2016 maak ik deel uit van deze Belgische band.

Mooie, stijlvolle bluegrass, met een flinke dosis humor. En verkleed in een mooi jasje.

Zie voor meer info: www.sonsofnavarone.be

 

 


 Southern Flavour

 Met singer-songwriter Ron Snippe vorm ik het duo Southern Flavour. Om onze stijl van een label te voorzien: "Acoustic americana" dekt de lading het beste.

In bluegrass hebben Ron en ik onze gezamenlijke liefde gevonden. Deze stijl vormt dan ook een groot deel van het programma, maar ook andere genres die vallen onder de noemer americana komen aan bod, en zelfs “goldies” worden niet geschuwd. Zo komen naast bluegrass standards bv. ook nummers als South of the Border en Tico Tico voorbij, maar wel allemaal op een eigen manier gearrangeerd en uitgevoerd . Daarnaast vormt het eigen werk van Ron natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van het repertoire.
Onze muziek komt het best tot zijn recht tijdens luisterconcerten, maar we laten ons ook graag inzetten als muzikale omlijsting bij allerlei gelegenheden – (bedrijfs)feesten, diners – waarbij we ook akoestisch mobiel kunnen werken.
Southern Flavour komt met eigen geluidsinstallatie, indien nodig.